Minder uitgeven aan je mobiele telefoon

De mobiele telefoon is een onderdeel in het leven van vrijwel iedere Nederlander. De mobiele telefoon zorgt er niet alleen voor dat je bereikbaar bent, maar je kunt er nog zoveel meer mee. Eigenlijk is het een kleine laptop die je constant bij je hebt. Alhoewel het zeker geen kwaad kan om wat minder met je telefoon bezig te zijn, doen de meeste mensen dit zeker niet. Soms lijkt de telefoon wel belangrijker te zijn dan wat dan ook. Als je geld wilt besparen op maandelijkse basis, dan is je mobiele telefoon abonnement van Simpel buitenland zeker een interessante mogelijkheid. In dit artikel gaan we dat eens bespreken.

Nieuwe telefoon? Misschien toch niet zo nodig

Als je abonnement afloopt, dan krijg je meestal va je provider een bericht dat je een nieuwe telefoon kunt gaan uitzoeken. We zullen zeker niet ontkennen dat een nieuwe telefoon altijd wel een goed gevoel geeft. Weer even wat nieuws. Weer wat nieuwe functionaliteiten en weer wat sneller en vaak ook een betere camera. Leuk natuurlijk allemaal, maar dit moet je gewoon zelf betalen. Bij de providers koop je de telefoon op afbetaling en je betaald maandelijks een bedrag voor het toestel. Veel beter kun je zelf een toestel regelen of nog even doorgaan met je huidige toestel. Dat kan je namelijk flink wat geld opleveren!

Ga jij ook besparen?

Een nieuwe telefoon is natuurlijk erg leuk. En als je huidige toestel het heeft begeven (bijvoorbeeld een kapot scherm) dan is een nieuw toestel uitzoeken via je provider misschien wel een optie om te overwegen. Bezoek Ben contact eens. Maar blijf wel onthouden dat je dit gewoon helemaal zelf moet betalen! Een ander toestel aanschaffen, bijvoorbeeld tweedehands of via een refurbished aanbieder is ook zeker de moeite waard. Je hebt dan misschien een iets ouder toestel, maar dit scheelt je wel veel geld!