wervingsvideo

Wervingsvideo’s laten maken als een baas

wervingsvideoAls je een baas of recruiter bent bij een mooi bedrijf dan weet je wel hoe lastig het is om echt goede mensen te werven. Deze bazen gaan niet zomaar van baan switchen, zeker de toppers niet. En dan bedoelen we niet dat groepje van Gerard.. Nu we bedoelen de toppers in de IT of reclamewereld, die moet je echt met een video proberen over te halen voor je bedrijf. Daarvoor is dan ook iets moois uitgevonden; een wervings video maken bij een videoproductiebedrijf bijvoorbeeld. Zij bedenken en maken zo’n vacature film voor jou.

Wat zijn wervingsvideo’s?

Een wervingsvideo is een effectieve versie van een bedrijfsfilm die je kunt maken met het doel om hiermee nieuwe talenten aan te sporen om bij jullie bedrijf te solliciteren. Daarom worden wervingvideo’s ook wel een recruitment video genoemd.

Hoe maak je een wervingsvideo?

De opzet van een wervingsvideo bestaat meestal uit mensen van het bedrijf die iets vertellen over hun werk, denk aan werkzaamheden en hoe dagen eruit zien. Herkennen vervolgens aanstormende talenten zich in de medewerkers, werkzaamheden en bedrijfscultuur, dan zullen zij eerder contact opnemen om te solliciteren bij jouw bedrijf.

Inschrijfvergoeding werving

Zoals je ziet zijn er veel voordelen aan het maken van zo’n wervingsvideo. Belangrijk om daarom de juiste partner in te schakelen voor het laten maken van zo’n vacature video. One Media is hierin gespecialiseerd en kan je helpen bij het maken ervan. De prijzen zijn laag waardoor het voor ieder bedrijf wel betaalbaar is. Denk aan 500 euro ofzo en een inschrijfvergoeding is gelukkig niet nodig.

Kosten wervingsvideo

Als je weet dat goed personeel moeilijk te vinden heel duur kan zijn, begrijp je waarom de roi van een goede vacaturevideo erg hoog is. Het verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Je moet het meer als een goede investering zien dan kosten wervingsvideo. Wat om de roi gaat tenslotte alles, zoals we weten anno nu.